Crematie & Milieutechnologie

Met Facultatieve Technologies (FT) is ‘de Facultatieve Groep’ wereldwijd marktleider in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van crematieovens, filter- en verbrandingsinstallaties.

Sinds 1908 heeft FT een indrukwekkende hoeveelheid technische kennis, ervaring en internationale know-how opgebouwd. Honderden tevreden klanten over gehele wereld werken dagelijks met installaties van Facultatieve Technologies.

FT is de enige aanbieder met álle expertise onder één dak en levert state of the art installaties die aan de strengste (milieu)eisen kunnen voldoen. Voor alle vragen is er, of ontwikkelen wij samen met de klant, een oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud.

Als onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ profiteert Facultatieve Technologies van kennis en ervaring die teruggaat tot 1874… Het netwerk, de relaties, de kennis, de reputatie, de stabiliteit… Binnen de Groep zijn wij bovendien zowel bouwers van ovens als exploitant van crematoria. Zowel leverancier als klant. Een voordeel voor u als opdrachtgever.

FT_logo_NL-85