slider-home-crematoria
slider-crematie-milieu2
slider-automatisering-trobit
slider-communicatie
Sponsoring2018-05-17T12:40:33+00:00

Sponsoring

Vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid ondersteunt ‘de Facultatieve Groep’ materieel en immaterieel diverse organisaties. Zo zijn wij onder meer hoofdsponsor van het Nederlands Uitvaartmuseum Tot Zover en ondersteunen wij …..

Haagse tentoonstelling ‘Held op Sokkel’

Al ruim 140 jaar is ‘de Facultatieve Groep’ – met het hoofdkantoor in Den Haag – nauw verbonden met onze residentie. Ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van de Geschiedkundige Vereniging Die Haghe wordt in het Haags Historisch Museum – om de hoek van de Haagse sociëteit De Witte waar ‘de Facultatieve’ in 1874 werd opgericht – de bijzondere tentoonstelling ‘Held op Sokkel’ georganiseerd. Hoofdsponsor van deze tentoonstelling – van 3 oktober 2015 t/m 24 januari 2016 – is ‘de Facultatieve Groep’.

Voor meer informatie:
Haags Historisch Museum
Korte Vijverberg 7 – Den Haag
www.haagshistorischmuseum.nl

Museum Tot zover

Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover

Met het behoud van cultureel erfgoed als doel heeft ‘de Facultatieve Groep’ vanaf de start in 1990 de Stichting Nederlands Uitvaartmuseum materieel als immaterieel ondersteund om een collectie historische funeraire objecten bijeen te brengen. Sinds de opening van het Nederlands Uitvaart Museum Tot Zover is ‘de Facultatieve Groep’ hoofdsponsor van het museum.

Voor meer informatie:
Museum Tot Zover
Kruislaan 124
1097 GA Amsterdam
www.totzover.nl