In het kader van het landelijke Weekend van de Begraafplaats – met dit jaar als thema ‘Begraafplaatsen: vol liefde’- bieden Begraafplaats & Crematorium Westerveld (Driehuis) en Begraafplaats & Crematorium Moscowa (Arnhem) bijzondere wandelingen.

Individuele wandelingen
“Omdat groepswandelingen en -activiteiten vanwege coronamaatregelen nu niet mogelijk zijn, verwelkomen we bezoekers graag op een andere manier”, vertelt Carla Bosua, directeur van beide locaties. “Onze mooie gedenkparken zijn namelijk heel geschikt voor een wandeling alleen of met een klein groepje. Met een plattegrond en beschrijving kan iedereen zelf ontdekken dat ook onze begraafplaatsen ‘vol liefde’ zijn”.

Westerveld
Westerveld biedt op 30 mei een bijzondere wandeling door natuur en langs talloze monumenten. Voor de wandeling is een routebeschrijving verkrijgbaar in Petit Café Westerveld. Medewerkers ontvangen wandelaars graag op het terras, waar ook iets kan worden gegeten en gedronken.

Moscowa
In het gedenkpark van Moscowa is een speciale route gemaakt, langs graven die ‘vol liefde’ zijn voor een dierbare, maar ook voor bijvoorbeeld een hobby, dier of beroep. De wandeling is heel geschikt om alleen of met een klein groepje te doen. In Theehuis Moscowa is een plattegrond te verkrijgen, waar de route duidelijk op aangegeven is.

www.bc-westerveld.nl
www.moscowa.nl