Met ingang van 1 januari 2021 wordt Krematorium Kempten (Zuid Duitsland) onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’. Krematorium Kempten is daarmee  – na Krematorium Köln, Krematorium Memmingen en Krematorium Niederrhein Willich – het vierde crematorium van ‘de Facultatieve Groep’ in Duitsland. Het crematorium in Kempten werd in 1997 geopend.

Kwaliteit in dienstverlening en respect

“Wij staan al meer dan honderd jaar voor optimale dienstverlening”, zegt Patrick De Meyer, bestuursvoorzitter van ‘de Facultatieve Groep’. Hoge kwaliteit, samenwerking en respect voor de overledenen en nabestaanden hebben altijd de allerhoogste prioriteit. Krematorium Kempten biedt alle mogelijkheden om onze dienstverlening in Duitsland verder uit te breiden.”

Vertrouwd en herkenbaar

“Zowel nabestaanden als relaties, maar ook de huidige eigenaar die zich na bijna 25 jaar op andere activiteiten wilde gaan richten, kunnen er gerust op zijn dat de dienstverlening in ervaren en vertrouwde handen is”, zegt Stefan van Dorsser, die per 1 januari 2021 de huidige eigenaar opvolgt als Geschäftsführer van Krematorium Kempten. “De medewerkers blijven werkzaam voor Krematorium Kempten, terwijl ook de naam van het Krematorium ongewijzigd blijft. Die zijn voor iedereen herkenbaar en vertrouwd.“