//Nieuw bij de crematoria: online gedenkcollectie

Nieuw bij de crematoria: online gedenkcollectie

Voor velen geeft een gedenkobject troost. Troost omdat er van een dierbaar persoon iets tastbaars achterblijft. Dat kan een urn zijn met daarnaast een foto, of een kleine urn die u kunt vasthouden. Of juist een subtiel collier, waar alleen u de betekenis van kent. De verschillende crematoria van onze divisie beschikken nu allen over een online gedenkcollectie. De catalogus biedt vele verschillende mogelijkheden; van bijzondere urnen voor thuis, tot bronzen sculpturen en allerlei sieraden voor een deel van de as.

De keuze voor een gedenkteken is niet altijd gemakkelijk. Er kan met daarom altijd contact opgenomen worden met een medewerker van de locatie.

2019-09-05T07:57:29+00:005 september, 2019|