Op 3 juli 2019 werd de jaarlijkse TroBit contactdag gehouden. Tijdens deze dag toonde TroBit nieuwe toepassingen en ook individuele wensen werden besproken.

Deze editie van de contactdag vond plaats in Wormerveer bij Associatie Uitvaartverzorging (UNC). In de ochtend kwamen uitvaartondernemers samen. Er was veel belangstelling voor het uitbreiden van de Planningsagenda. Om dit verder uit te diepen worden binnenkort sessies georganiseerd. Ook op het systeem van E-herkenning werd enthousiast gereageerd door de deelnemers. Binnenkort wordt een pilot gestart met daarvoor tijdens de bijeenkomst geselecteerde gebruikers.

De middag was gericht op begraafplaatsen en crematoria. Tijdens deze middag bleek dat er veel wensen waren voor de planningsagenda personeelsbezetting. Daarom is besloten om een werkgroep op te zetten onder leiding van TroBit. Klanten die de USplechtigheidsagenda gebruiken kunnen zich voor deze werkgroep aanmelden tot en met 12 juli 2019. Daarna zal de werkgroep worden samengesteld.

“We zijn tevreden over de Contactdag. Door middel van deze contactdag staan we nog dichter bij de gebruikers, waardoor we direct op hun wensen kunnen inspelen.” aldus Stefan van Dorsser van TroBit.