TroBit, specialist in uitvaartsoftware, was als exposant aanwezig tijdens de Regiobeurs Uitvaart 2018 op woensdag 11 april in het Aviodrome Lelystad.

Stefan van Dorsser van TroBit: “Tijdens de Regiobeurs hebben we bezoekers geïnformeerd over onze uitvaartsoftware. Startende ondernemers waren geïnteresseerd in Uitvaart Lite, maar ook voor onze andere producten gericht op uitvaartondernemers en begraafplaatsen en crematoria was belangstelling. Met onze klanten spraken wij over de meest recente updates van onze software, waaronder de door ons ontwikkelde apps.”

Netwerkevenement
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al meer dan twintig jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche. Onder het motto ‘bijblijven en bijpraten’ kunnen professionals op een ontspannen manier netwerken in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.