Op 16 november organiseerde Rouwcentrum & Crematorium de Boskamp een Open Avond. Iedereen was welkom een kijkje te komen nemen en veel bezoekers namen die uitnodiging aan; de avond was drukbezocht.

Heel divers
Bij binnenkomst kregen de bezoekers een kopje koffie met iets lekkers. Daarna werden ze in verschillende groepen door het gebouw geleid, waarbij alle ruimtes werden bekeken. Uiteraard kon iedereen zijn of haar vragen stellen. “Het gezelschap was enorm divers, van jong tot oud”, vertelt Sietse de Vries, locatiemanager. “En ze kwamen om hele verschillende redenen. Uit nieuwsgierigheid bijvoorbeeld, maar sommige ook omdat ze al concreet bezig waren met een uitvaart. Er werden veel vragen gesteld, wat voor ons heel prettig is. Zo kunnen we veel vertellen over onze manier van werken, het gebouw en, wat er allemaal mogelijk is. Mensen waren erg onder de indruk, mooi om te zien.”