TroBit, specialist in uitvaartsoftware, is exposant tijdens de Regiobeurs Uitvaart 2017 op woensdag 8 en donderdag 9 november in Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE Houten).

Ontwikkelingen in uitvaartsoftware
Stefan van Dorsser van TroBit: “Met UitvaartSuite, BegraafplaatsLite en UitvaartLite hebben wij software ontwikkeld voor elke uitvaartorganisatie. Zo hebben we speciaal voor starters UitvaartLite ontwikkeld, een professioneel en gebruikersvriendelijk pakket met een gunstige prijsstelling. Ook voor grotere uitvaartondernemers en begraafplaatsen en crematoria hebben wij passende oplossingen.
Natuurlijk vertellen we de bezoekers tijdens de Regiobeurs ook graag over de meest recente updates op het gebied van uitvaartsoftware, waaronder de door ons ontwikkelde apps.”

Netwerkevenement
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al meer dan twintig jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche. Onder het motto ‘bijblijven en bijpraten’ kunnen professionals op een ontspannen manier netwerken in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.

Bezoekers
Entree, parkeren en catering zijn gratis. Woensdag 8 november is de beurs geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur en donderdag 9 november van 10:00 uur tot 18:00 uur. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.regiobeurs.com