Op zondag 11 juni organiseerde Begraafplaats& Crematorium Westerveld voor de tweede keer de ‘Westerveld Fair’. Honderden mensen bezochten de sfeervolle buitenfair tijdens deze zonnige zondag. Er klonken zeer positieve reacties van bezoekers en exposanten.

Kunst & Natuur
Tijdens de Fair was een gevarieerd aanbod van exposanten aanwezig met producten en diensten op het gebied van kunst, ambacht en natuur. “Fijn om het park eens op een hele andere manier te ervaren. Het is ook zo mooi, middenin het groen. Er waren bijzondere kunstwerken te bekijken en eventueel te koop, net zoals allerlei planten, kruiden en bloemen. Ik vond het een hele sfeervolle invulling van mijn zondagmiddag!”, aldus één van de bezoekers.

Uit vervlogen tijden
Op het veld was ook een buitenaula, waar bezoekers konden luisteren naar muziek en korte toneelstukken. De ‘tribune’ werd goed bezet, want Jan Jacob Slauerhoff, Frits Portielje en Heintje en Louis Davids vertelden bevlogen verhalen over hun geschiedenis en de link die ze hebben met Gedenkpark Westerveld. Marsmelody verzorgde live muziek en een valkenier was aanwezig met prachtige roofvogels en uilen. “We organiseren de Fair om mensen op een gemoedelijke manier te laten kennismaken met ons gedenkpark”, vertelt Carla Bosua, directeur van Begraafplaats & Crematorium Westerveld, “en dat is zeker gelukt. De mooie producten van de exposanten, de voorstellingen, de catering en natuurlijk het prachtige weer zorgden voor een hele prettige sfeer.”