TroBit contactdag 2016 300 x 200
Om de gebruikers van haar software optimaal te kunnen ondersteunen, organiseerde TroBit, onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’, op 10 mei de jaarlijkse ‘Contactdag’ voor haar klanten. “Op deze dag laten wij onze klanten nieuwe toepassingen zien en vragen we hen waar behoefte aan is. In een ontspannen sfeer worden de ontwikkelingen binnen onze software maar ook de ontwikkelingen binnen de branche besproken. Wij waren te gast bij een van onze klanten, Begraafplaats Buitenveldert. Mevrouw Vink (directeur) vertelde over de rijke geschiedenis van de begraafplaats”, aldus Stefan van Dorsser van TroBit.

De dag werd goed bezocht, onderling zijn volop inzichten gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Stefan vertelt: “Vorig jaar introduceerden wij onze –inmiddels succesvolle – planningsmodule.
Dit jaar presenteerden wij de eerste versie van twee apps voor Android en Apple, waarmee de beheerder van een begraafplaats belangrijke handelingen direct via de app kan uitvoeren. Ook toonden wij de opzet voor online plattegrondservice; een plattegrond als een service voor begraafplaatsen.

Met de opmerkingen, suggesties en feedback tijdens deze contactdag kunnen we voortdurend inspelen op wensen van onze klanten. Zo hebben we nu ook een dienstenboek waarmee de nabestaanden tijdens een gesprek met de uitvaartondernemer al direct verschillende zaken kunnen zien en uitkiezen, zoals bijvoorbeeld een kist, bloemen, rouwkaarten en vervoer.”