Voor het Inkosi Albert Luthuli Central Hospital in Durban (Zuid-Afrika) heeft Funeralia, onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ recentelijk een compleet nieuwe autopsieruimte mogen inrichten.

Doordat Funeralia zelf produceert, maar bijvoorbeeld ook een eigen ontwerpafdeling heeft, beschikt het vooraanstaande Zuid-Afrikaanse ziekenhuis nu over een hypermoderne autopsieruimte die aan alle specifieke wensen en eisen voldoet. De inrichting is van de hoogste kwaliteit en ook de maatvoering is exact naar wens van het ziekenhuis.

Funeralia, met een fabriek in Ehrenfriedersdorf, levert en installeert totaalsystemen. Het bedrijf is één van de meest toonaangevende producenten op het gebied van onder andere hoogwaardige koelunits van roestvrij staal, autopsietafels, hefwagens en autopsiemateriaal. Hierbij staan de hoogwaardige afwerking, hygiëne en veiligheid altijd op de eerste plaats.