funeralia2Van 17 tot en met 20 november bezochten ruim 130.000 geïnteresseerden uit meer dan 120 landen de grootste medische vakbeurs ter wereld: Medica. Meer dan 5.000 exposanten uit de hele wereld presenteerden in Düsseldorf een breed scala aan medische producten en diensten.
Voor de hoogwaardige autopsietafel en de hefwagen voor het transport van overledenen was veel belangstelling vanwege de veelzijdige mogelijkheden en het ergonomische ontwerp. Dankzij ruim 45 jaar ervaring met een eigen ontwerp- en productieafdeling staat Funeralia garant voor een ‘Made in Germany’-kwaliteit.
Funeralia, onderdeel van de Facultatieve Groep, biedt een breed scala aan medische producten, waaronder autopsietafels en hefwagens voor pathologische, anatomische en gerechtelijk geneeskundige instituten en voor de overledenenverzorging in ziekenhuizen en verpleeghuizen.