memoresRouwcentrum & Crematorium de Boskamp nam eind november deel aan de regionale Memorès Uitvaarbeurs en mocht op veel belangstelling rekenen. Vooral het urnenbos met de verschillende mogelijkheden trok veel bezoekers.

“Steeds meer mensen willen alle mogelijkheden onderzoeken. Ons urnenbos heeft verschillende opties voor een persoonlijke gedenkplek in de natuur. Het is nieuw, en ook iets waar veel mensen nu naar op zoek zijn. Tijdens de beurs hebben onze medewerkers dan ook veel vragen over deze natuurlijke urnen en mogelijkheden beantwoord. Fijn om te weten dat wij aan een behoefte kunnen voldoen.” vertelt Sietse de Vries, locatiemanager van De Boskamp.

Memorès werd voor het eerst georganiseerd. De beurs is erg goed bezocht (ruim duizend bezoekers) en werd zo positief ontvangen dat er zeer waarschijnlijk volgend jaar een vervolg komt.