Niederrhein-condolKrematorium Niederrhein Willich – onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ – biedt voor Duitse begrippen veel unieke mogelijkheden die lang niet elk crematorium in Duitsland nabestaanden kan aanbieden. Recentelijk werd een avond voor uitvaartondernemers en hun medewerkers georganiseerd. Ruim honderd professionals uit de regio bezochten het crematorium om met eigen ogen de mogelijkheden te zien.

De bezoekers werden rondgeleid door de bijzondere aula’s, de rouwkamers en de crematieruimte. Ook was er aandacht voor de condoleanceruimtes.

Krematorium Niederrhein Willich biedt de mogelijkheid tot condoleren na de plechtigheid. Het Krematorium beschikt hiervoor over verschillende stijlvolle ruimtes met uitgebreide gastronomische mogelijkheden, ook voor grotere groepen.

Na de rondleidingen konden de bezoekers kennis maken met enkele van deze gastronomische mogelijkheden en napraten met relaties en collega’s.