planningsmoduleOm de gebruikers van haar software optimaal te kunnen ondersteunen, organiseerde TroBit, onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’, op 12 mei de jaarlijkse ‘Contactdag’ voor haar klanten. “Wij waren te gast bij een van onze klanten, Uitvaartcentrum en Crematorium Iepenhof in Delft dat vier jaar terug haar deuren opende als een van de meest duurzame crematoria van ons land. De dag werd goed bezocht, updates binnen de verschillende pakketten werden besproken, onderling zijn volop inzichten gedeeld en ervaringen uitgewisseld. En dáár gaat het om”, vertelt een enthousiaste Stefan van Dorsser van TroBit. “Ook hebben we op 12 mei alvast onze nieuwe planningsmodule laten zien die we nu nog aan het fijnslijpen zijn maar die we later dit jaar zullen introduceren.”

Voortdurend verbeteren
“Wij werken voortdurend aan verbetering van onze producten. Met de opmerkingen, suggesties en feedback tijdens contactdagen kunnen we voortdurend inspelen op wensen van onze klanten. Zo wordt het bijvoorbeeld, in reactie op vragen, binnenkort mogelijk een uitvaartformulier op een tablet in te vullen”, aldus Stefan van Dorsser. “Met de nieuwe planningsmodule, zoals we die nu hebben aangekondigd, kan werkelijk alles overzichtelijk gepland worden; zowel qua inzet van mensen als middelen. Denk hierbij aan auto’s, maar ook aan de bezetting van bijvoorbeeld ruimtes.”