jonkerbosch2 Crematorium Jonkerbos – onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ – was van 9 t/m 11 april aanwezig tijdens de 50+beurs BeleefPlus in Nijmegen. Medewerkers van het crematorium gaven op de stand voorlichting over de vele mogelijkheden van gedenken. De stand werd drukbezocht; vooral het nieuwe wensenformulier trok veel aandacht.

“Jonkerbos is door de hoogwaardige dienstverlening en de mogelijkheden een begrip in de omgeving”, vertelt Bas Timmer, locatiemanager van Crematorium Jonkerbos. “Voor veel bezoekers waren wij dus al bekend. Dat zorgde voor bijzondere ontmoetingen, waarbij we de mensen echt eens persoonlijk konden spreken. Met name over het wensenformulier, dat tijdens de beurs voor het eerst gepresenteerd werd, waren bezoekers erg enthousiast. Het idee om vooraf alvast wensen vast te leggen middels een eenvoudig in te vullen en toegankelijk formulier, sprak veel mensen aan. Dat kan tenslotte op elk moment, waardoor je er verder niet meer over na hoeft te denken. Prettig voor zowel degene die het invult, als de toekomstige nabestaanden.”

Behalve het wensenformulier was er ook veel belangstelling voor de mogelijkheden op Jonkerbos. Met betrekking tot de plechtigheid bijvoorbeeld, of de condoleance en de nieuwe prachtig aangelegde urnentuin, waar monumenten in de vorm van een tulp, maar ook hele persoonlijke gedenktekens kunnen worden geplaatst.

Wit u meer weten over het wensenformulier, of het downloaden? Klik dan hier.

jonkerbosch1