Op 25 maart overhandigde burgemeester Dr. Ivo Holzinger de sleutels van een nieuwe Volkswagen Transporter aan Alexander Mück van het Jugendhaus Memmingen. Mede dankzij een donatie van Krematorium Memmingen, onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ kon deze bus voor het plaatselijke jongerencentrum worden aangeschaft. Met de bus worden jongeren vervoerd naar verschillende activiteiten, waaronder vakanties in binnen- en buitenland. “Sinds de opening in 2006 heeft Krematorium Memmingen voor veel mensen in en rondom Memmingen een heel belangrijke rol gespeeld”, zegt Stefan van Dorsser van Krematorium Memmingen. “Vanuit die betrokkenheid én vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn wij dan ook zeer verheugd een bijdrage te kunnen leveren aan het Jugendhaus Memmingen.”

 

jugendhausmemmingen

Bij de nieuwe bus voor het Jugendhaus Memmingen (vlnr): Jörg Haldenmayr, Manfred Mäuerle, Burgemeester Dr. Ivo Holzinger, Stefan van Dorsser, Klaus Schilling, Johanna Spengler en Alexander Mück.
Foto: Häfele/Pressestelle Stadt Memmingen.